Сир Аббе де ла Жуа Нотр-Дам

Вишуканий, відмінний фермерський сир.

Цей фермерський сир роблять черниці монастиря де ла Жуа Нотр-Дам з 1953 р Рецепт дістався монастиря після відділення від Абатства де ла кучері.

Цей вишуканий, відмінний сир – один з численних спадкоємців сорти Пор-дю-Салю, самого першого монастирського сиру Франції. Як зовні, так і за смаком ці сири дуже схожі. В процесі витримки, що триває від чотирьох до шести тижнів, сир обмивають в розсолі.

  • Місцевість: Франція;
  • Молоко: коров’яче;
  • Текстура: напівтвердий;
  • Форма: кругла;
  • Сирне тісто: середньої щільності, пресоване без нагрівання;
  • Кірка: мита;
  • Діаметр, див.: 20;
  • Висота, см.: 4;
  • Маса, кг.: 1,4;
  • Жиру в сухій речовині,%: 50;
  • Час вживання: круглий рік;
  • Тип напою: червоне вино;
  • Сорт напою: Молоде Bordeaux (Бордо) з виноградним ароматом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори