Сир Адигейський

М’який сироватковий сир з молока найвищої якості.

Він володіє кисломолочним смаком і творожистой консистенцією. Виготовляється адигейський сир з молока найвищої якості шляхом згортання його молочною сироваткою. Сир містить велику кількість білків і кальцію.

Адигейський сир містить в собі не менше 45% частки жиру в сухій речовині, не більше 60% вологи і кухонної солі 2%. Якість сиру при приготуванні залежить від чистої культури болгарської палички і досить високої температури пастеризації. Після проходження цього циклу, сир пресують. Пресується сир протягом 15-20 хвилин, потім його перевертають і витримують в камері не більше 18 годин при температурі 8-10 C.

Форму сир має у вигляді низького циліндра з опуклою поверхнею і округлими гранями. Важить такий циліндр сиру приблизно 1-1,5 кг. Сир має білий колір, а кірка зморшкувата, з відбитками форми. Зберігати готовий продукт потрібно від 0 до 6 С.

Адигейський сир прекрасно підходить до сніданку, приготування салатів, сирників, вареників. Це єдиний сир, яка не плавиться при смаженні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори